Web kamera

Kamera je umístěna poblíž meteostanice v Pikově a směřuje na Borotín.


Aktuální snímek pořízený 29.listopadu 2022 v čase 05:31 UTC (06:31 SEČ)

Posledních 12 zachycených snímků s 5 minutovým rozestupem.
Snímek zachycený 29.listopadu 2022 v čase 04:36 UTC (05:36 SEČ)
2022-11-29 04:36
Snímek zachycený 29.listopadu 2022 v čase 04:41 UTC (05:41 SEČ)
2022-11-29 04:41
Snímek zachycený 29.listopadu 2022 v čase 04:46 UTC (05:46 SEČ)
2022-11-29 04:46
Snímek zachycený 29.listopadu 2022 v čase 04:51 UTC (05:51 SEČ)
2022-11-29 04:51
Snímek zachycený 29.listopadu 2022 v čase 04:56 UTC (05:56 SEČ)
2022-11-29 04:56
Snímek zachycený 29.listopadu 2022 v čase 05:01 UTC (06:01 SEČ)
2022-11-29 05:01
Snímek zachycený 29.listopadu 2022 v čase 05:06 UTC (06:06 SEČ)
2022-11-29 05:06
Snímek zachycený 29.listopadu 2022 v čase 05:11 UTC (06:11 SEČ)
2022-11-29 05:11
Snímek zachycený 29.listopadu 2022 v čase 05:16 UTC (06:16 SEČ)
2022-11-29 05:16
Snímek zachycený 29.listopadu 2022 v čase 05:21 UTC (06:21 SEČ)
2022-11-29 05:21
Snímek zachycený 29.listopadu 2022 v čase 05:26 UTC (06:26 SEČ)
2022-11-29 05:26
Snímek zachycený 29.listopadu 2022 v čase 05:31 UTC (06:31 SEČ)
2022-11-29 05:31

Snímky jsou ukládány od 7.května 2012, všechny záběry lze prohlédnout v galerie snímků.